Annons

Man gripen misstänkt för mordförsök

Brott • Publicerad 3 maj 2019
Polisens kriminaltekniker söker med metalldetektor innanför avspärrningen vid en cykelbana vid Almgården/Höja i Malmö på fredagskvällen.
Polisens kriminaltekniker söker med metalldetektor innanför avspärrningen vid en cykelbana vid Almgården/Höja i Malmö på fredagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer hamnade i bråk i bostadsområdet Almgården i Malmö, och när polisen var på väg dit kom flera samtal från personer som hört höga smällar i området.

På plats fann polisen en skadad man i 60-årsåldern som fördes till sjukhus med ambulans. En man i 50-årsåldern har gripits under kvällen misstänkt för försök till mord.

Annons

– Gripandet gick lugnt till, säger polisens presstalesperson Richard Lundqvist.

Polisen säger att den skadade mannen vårdas på sjukhus med förmodade skottskador, men vill inte gå in på några detaljer kring skadorna.

Kriminalteknikerna är klara med sin undersökning och polisen har kunnat häva avspärrningen av vad som tros vara brottsplatsen. Polisen har också genomfört förhör med vittnen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons