Annons
Nyheter

Man ihjälskjuten i Vårberg – fyra anhållna

Brott • Publicerad 11 augusti 2022
En person har skjutits i Vårberg i södra Stockholm. Fyra personer är anhållna misstänka för medhjälp till mord.
En person har skjutits i Vårberg i södra Stockholm. Fyra personer är anhållna misstänka för medhjälp till mord.Foto: Christine Olsson/TT

En man i 30-årsåldern sköts på onsdagskvällen till döds i Vårberg i södra Stockholm. Fyra personer är anhållna misstänka för medhjälp till mord.

– Vi fick larm om skottlossning och bråk i centrala Vårberg. På plats hittar vi en person som har blivit skjuten. Trots livräddande åtgärder dog han på brottsplatsen, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl.

Annons

Larmet kom in strax före klockan 22 på onsdagen och ledde till en omfattande insats. På torsdagsmorgonen meddelade polisen att fyra personer har anhållits misstänkta för medhjälp till mord.

– Det är fyra personer som under natten togs in på förhör som nu har anhållits för medhjälp till mord. Vi kommer att fortsätta med förhör under dagen, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Platsen för brottet är fortsatt avspärrad och polisen arbetar med teknisk undersökning.

Polisen kan inte uttala sig om de söker efter ytterligare gärningsmän.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons