Annons
Nyheter

Misstänkte mördaren allvarligt psykiskt sjuk

Brott • Publicerad 7 juli 2020
Den person som är misstänkt för dubbelmordet i Hjo i mars är allvarligt psykiskt sjuk visar den rättspsykiatriska undersökningen. Arkivbild.Foto: Naina Helén Jåma

Den person som är misstänkt för dubbelmordet i Hjo i mars är allvarligt psykiskt sjuk visar den rättspsykiatriska undersökningen.

Rättsmedicinalverket skriver att ”NN till följd av sitt psykiska tillstånd och personliga förhållanden i övrigt har behov av psykiatrisk vård som är förenad med frihetsberövande eller annat tvång", skriver GT.

Den nu häktade greps av polisen sedan en man och en kvinna hittats döda i sin bostad. Den misstänkta personen slog själv larm om att något allvarligt inträffat. Enligt polisen finns en relation mellan de avlidna och personen som sitter häktad. Åtalet väntas komma längre fram under juli månad. Den misstänkta personen nekar till brott.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons