Annons

Norwegian håller pressträff via video

Ekonomi • Publicerad 13 mars 2020
Norwegian kallar till pressträff via video om coronakrisen. Arkivbild.
Norwegian kallar till pressträff via video om coronakrisen. Arkivbild.Foto: Håkon Mosvold Larsen

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegian kallar nu till pressträff klockan 14.30 om coronakrisen via videolänk, eftersom bolagets koncernchef Jacob Schram sitter i karantän, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Bolaget är hårt drabbat av avbokningar och minskat resande till följd av virussmittan, och på torsdagen meddelades att över 4 000 avgångar ställs in till slutet av maj, och att omkring hälften av bolagets personal permitteras.

"Det här är en extraordinär situation som saknar motstycke. Säkerheten för våra kunder och anställda är vår främsta prioritet. De nya restriktionerna gör en svår situation ännu värre. Vi ber både norska och internationella myndigheter att agera nu för att bibehålla viktig infrastruktur och för att arbetsplatser ska kunna räddas", skrev Norwegians koncernchef Jacob Schram på torsdagen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons