Annons

Spotify gör ytterligare satsning på poddar

Nöje • Publicerad 4 september 2019
Veronica Maggio möter Sandra Beijer i Spotifys podcast "Med på noterna". Pressbild.
Veronica Maggio möter Sandra Beijer i Spotifys podcast "Med på noterna". Pressbild.Foto: Spotify

Två Youtubeprofiler gör podcast ihop, artisten Veronica Maggio möter författaren Sandra Beijer och podden "Raseriet" blir exklusiv för Spotify, som nu satsar ännu mer på formatet.

I podcasten "Med på noterna" matchas en artist ihop med en annan person, först ut för säsongen är Veronica Maggio som träffar Sandra Beijer. Under hösten kommer även Laleh att möta rapparen Stor och Tove Lo kommer att träffa samhällsdebattören Linnéa Claesson.

Annons

"Det är alltid nervöst att sätta sig ner och ha ett samtal med någon man inte alls känner. Särskilt om man tycker att den personen är underbar redan! Men jag tyckte vi landade i ett fint prat om skrivande och kreativitet," säger Sandra Beijer i ett pressmeddelande.

Nathalie "Nattid" Danielsson och Tess Gustafsson har båda en stor följarskara på Youtube. Nu möts de i podden "Vi försöker i alla fall" och ämnet är relationer.

En ny true crime-podd är även på gång att släppas senare i höst, den kommer att följa olika olösta svenska mord.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons