Annons

Strömstedts återvänder till andras relationer

Jenny och Niklas Strömstedt gräver i andras förhållanden i "Tillsammans med Strömstedts". Anja Pärson och Gudrun Schyman är två av kändisarna som öppnar upp om privatlivet i årets säsong.
Tv • Publicerad 3 mars 2020
Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med tredje säsongen av "Tillsammans med Strömstedts". Pressbild.
Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med tredje säsongen av "Tillsammans med Strömstedts". Pressbild.Foto: Pär Bäckstrand/TV4

I tre säsonger har Jenny och Niklas Strömstedt träffat par där åtminstone ena parten i relationen är en offentlig person. Bland annat har de pratat åldersskillnader med Camilla Läckberg och Simon Sköld och barnuppfostran med Lars Lerin.

– Det här är ett förvånansvärt lustfyllt projekt. Det är nog det roligaste jag jobbat med måste jag säga. Vi var lite frågande till om det skulle hålla att prata om relationer igen – och med åtta i stället för sex par. Men de farhågorna kom på skam, säger Jenny Strömstedt.

Annons

Hennes man fyller i:

– De som är med har ju sett det här programmet och vet vad de ger sig in i. Det känns som att de väldigt gärna vill dela med sig.

"Ses som glamourpar"

I "Tillsammans med Strömstedts" får tittarna följa med till parens hem och får ofta en delvis ny bild av kändisarna. Schlagerdivan Charlotte Perrelli och hennes man Anders Jensen, som är företagsledare, omnämns till exempel ofta som ett par som lever i lyx.

– Bara för att ens partner är känd betyder det inte nödvändigtvis att man vill stå i rampljuset själv. Det är faktiskt första gången Charlotte Perrelli och Anders Jensen ställer upp på någonting tillsammans. De ses ju som ett glamourpar, och har inte pratat om sin relation innan, säger Jenny Strömstedt.

Ena parten okänd

Hon menar att det kan vara en fördel att intervjua ett par där den ena parten är närmast helt okänd för allmänheten.

– Om någon är känd är den oftast väldigt van att bli intervjuad, men kan bli en helt annan person tillsammans med sin partner, säger Niklas Strömstedt.

– Man kan inte gå in i den här medierollen, säger Jenny Strömstedt.

TT: Har ni något drömpar ni skulle vilja träffa i programmet?

– Obamas, kan du fixa det? Fast paret Trump hade kanske varit ännu bättre, med tanke på komplikationerna där, vad det verkar, säger Jenny Strömstedt.

Programmet har premiär på TV4 den 4 mars klockan 21.

Ann Edliden/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons