Annons
Kultur

SVT återinför hallåorna som tv-sällskap

Tv • Publicerad 3 april 2020
Ritza Papaconstantinou dyker upp i bild på SVT igen. Arkivbild.
Ritza Papaconstantinou dyker upp i bild på SVT igen. Arkivbild.Foto: Jens L´Estrade/TT
Jovan Radomir ser fram emot att hålla tv-tittarna sällskap. Arkivbild.
Jovan Radomir ser fram emot att hålla tv-tittarna sällskap. Arkivbild.Foto: Sören Andersson / TT

För första gången på åtta år är SVT:s hallåor tillbaka i bild. Från och med nästa vecka turas de välbekanta profilerna Ritza Papaconstantinou och Jovan Radomir om att hålla tittarna sällskap i rutan och kommer tillfälligt att presentera programmen under dagtid i SVT1.

"Det ska bli trevligt att hålla min mamma och alla andra trogna SVT-tittare sällskap under dagarna. Jag har saknat den här rollen och tycker beslutet är klockrent", säger Jovan Radomir i ett pressmeddelande.

Annons

Ritza Papaconstantinou tycker att det känns självklart att visa tittarna att det finns sällskap i rutan.

"Vi har alla hjälpts åt för att kunna införa ett dag-hallå med kort varsel och jag är stolt över att få vara en del av det arbetet", säger Ritza Papaconstantinou i pressmeddelandet.

Under förra veckan guidade programledaren Micke Leijnegard tittarna genom dagen i SVT:s speciella satsning "Sällskap med SVT1".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons