Annons

Taylor Swift kniper sin sjätte förstaplats

Musik • Publicerad 1 september 2019
Taylor Swifts nya platta "Lover" har, som förväntat, gått rakt in på den amerikanska albumlistans förstaplats. Arkivbild.
Taylor Swifts nya platta "Lover" har, som förväntat, gått rakt in på den amerikanska albumlistans förstaplats. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Taylor Swifts nya album "Lover" har gått upp i topp på den amerikanska albumlistan Billboard 200. Den sjätte förstaplatsen i karriären för popstjärnan, enligt .

"Lover" släpptes den 23 augusti och blev snabbt årets mest sålda album. Plattan slog också ett annat rekord och är det album som sålt bäst under en vecka sedan Taylor Swifts senaste album "Reputation" från 2017.

Annons

Billboard 200 mäter vilket som är veckans mest populära album via försäljning, nedladdning och strömning.

Swifts sjunde studioalbum fick ett varmt mottagande från kritiker i både USA och Sverige, och gick rakt in på den svenska albumlistans förstaplats.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons