Annons

Travolta går mot sitt största magplask

Film • Publicerad 1 september 2019
John Travolta och Fred Durst på "The fanatics" galapremiär. Arkivbild.
John Travolta och Fred Durst på "The fanatics" galapremiär. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Det går trögt för "The fanatic" med John Travolta. Filmen väntas dra in så lite som motsvarande 140 000 kronor under sin premiärhelg, skriver .

Indiethrillern är regisserad av rockbandet Limp Bizkits frontman Fred Durst och en perukförsedd Travolta gestaltar kändisstalkern "Moose" som ödelägger en actionfilmstjärnas liv.

Annons

Men kritikerna har inte varit nådiga.

"Travolta, allvarlig men skrattretande, tillbringar filmen med att rasande gunga fram och tillbaka och att böla mot himlen", skriver New York Posts recensent.

"Den är en katastrof", konstaterar Observers filmkritiker.

Filmen väntas bli den största premiärfloppen hittills för Travolta, som redan har svidande magplask som "Battlefield Earth" och förra årets "Gotti" på meritlistan.

"The fanatic" har förvisso en begränsad biopremiär jämfört med tidigare fiaskon, men på vissa biografer har den bara spelat in motsvarande en hundralapp, enligt Hollywood Reporter.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons