Annons

Tre begärs häktade efter narkotikafynd

Brott • Publicerad 12 september 2019
Tre personer, två män och en kvinna, begärs häktade misstänkta för grovt narkotikabrott. Arkivbild.
Tre personer, två män och en kvinna, begärs häktade misstänkta för grovt narkotikabrott. Arkivbild.Foto: Bertil Ericson/TT

De två personer som greps i måndags i ett parkeringsgarage i centrala Göteborg begärs nu häktade. Dessutom misstänks en tredje person, en kvinna, för inblandning. Även hon begärs häktad.

De två männen, som båda är i 40-årsåldern, greps och anhölls i samband med att polisen i en bil p-garaget hittade ett misstänkt farligt föremål. I bilen påträffades också, enligt uppgifter i , en större mängd narkotika.

Annons

Efter upptäckten genomförde polisen husrannsakningar på flera adresser med anknytning till en av männen. Där kunde de hitta ytterligare en betydande mängd narkotika.

På onsdagen anhölls sedan ytterligare en person, en kvinna i 30-årsåldern, med anknytning till en av männen. Alla tre begärs nu häktade av åklagare Johan Udén, misstänkta för grovt narkotikabrott. De två männen misstänks även för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor, grovt brott.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons