Annons

Tre mordåtalade försatta på fri fot

Brott • Publicerad 3 maj 2019
Tre män som åtalats misstänkta för ett mord och ett mordförsök i stadsdelen Nydala i Malmö har försatts på fri fot av tingsrätten. En fjärde man sitter fortfarande häktad i väntan på domen. Arkivbild.
Tre män som åtalats misstänkta för ett mord och ett mordförsök i stadsdelen Nydala i Malmö har försatts på fri fot av tingsrätten. En fjärde man sitter fortfarande häktad i väntan på domen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Tre män som åtalats misstänkta för ett mord och ett mordförsök i stadsdelen Nydala i Malmö har försatts på fri fot av tingsrätten. En fjärde man sitter fortfarande häktad i väntan på domen, rapporterar lokala medier.

Det var i juli förra året som en 24-årig man sköts till döds och en man i 30-årsåldern fick allvarliga skottskador.

Annons

Fyra män åtalades. Rättegången mot dem har avslutats och på fredagen beslutade Malmö tingsrätt att tre av dem skulle släppas. Den man som misstänks vara skytten sitter fortfarande häktad.

Tingsrättens dom kommer nästa vecka.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons