Annons

Tre till sjukhus efter radhusbrand i Malmö

Olyckor • Publicerad 12 maj 2019
Brandmän bekämpar en radhusbrand i Klagshamn utanför Malmö på söndagskvällen. Branden ska ha börjat i ett garage och spridit sig till ett boningshus.
Brandmän bekämpar en radhusbrand i Klagshamn utanför Malmö på söndagskvällen. Branden ska ha börjat i ett garage och spridit sig till ett boningshus.Foto: Johan Nilsson/TT

Det brinner i ett garage som är sammankopplat med ett radhus i Klagshamn i Malmö. Släckningsarbetet pågår fortfarande och en polispatrull är på plats.

– Det verkar som att branden har spridit sig till väggen i själva boningshuset, men det är inga öppna lågor som är synliga just nu, säger Peter Kjällkvist vid polisregion Syd.

Annons

Tre personer är förda till sjukhus i ambulans, varav en av dem är barn. Samtliga var vakna och talbara när de åkte, enligt polisen.

Polisen har ingen uppgift om huruvida det föreligger misstanke om brott.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons