Annons

Två begärs häktade för kidnappning

Brott • Publicerad 11 mars 2020
Åklagaren har begärt två personer häktade för bland annat människorov efter en händelse där en ung man fördes bort i Jönköping. Arkivbild.
Åklagaren har begärt två personer häktade för bland annat människorov efter en händelse där en ung man fördes bort i Jönköping. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Två personer begärs häktade för bland annat människorov och grovt olaga tvång, efter en händelse då en ung man blev bortförd med bil i Jönköping. Mannen som misstänks ha blivit kidnappad hittades av polisen vid en vägkant i fredags kväll.

Under helgen greps och anhölls två personer, som till en början var misstänkta för mordförsök. Den misstanken har dock strukits.

De två anhållna begärs häktade för människorov, grovt olaga tvång, grovt olaga hot och grovt vapenbrott, enligt Åklagarmyndigheten.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons