Annons

Två bilar i krock på Simrislund – slungades ner för slänt

Simrishamn • Publicerad 28 januari 2020 • Uppdaterad 29 januari 2020

Bara kort efter att en singelolycka med mopedbil inträffat i västra Simrishamn, inträffade en ny olycka, bara 200 meter österut, på Ehrnbergsvägen.

I detta fall har det handlat om två kolliderande personbilar. Olyckan var lindrig och ingen har skadats allvarligt. Fyra personer var inblandade i olyckan, enligt polisen som beordrades till platsen.

Annons

Personen som larmade SOS om olyckan berättar att olyckan dock var ganska dramatisk.

– Vi var ute med hunden och hörde en kraftig smäll och att glas splittrades. Vi var på andra sidan om Jyskbutiken men min man sa direkt att det var någon som krockat.

De sprang båda till korsningen.

– Där såg vi bilen, som kommit från Ekegatan, stå rakt över vägen mitt i korsningen. Bilen de kört på hade farit ner för slänten på motsatt sida. Där satt en stackars chockad kvinna. Jag larmade direkt medan en annan man som också var också på plats hörde med de inblandade så att de var okej. Killarna i den andra bilen var väldigt tagna av händelsen men hade inte skadat sig.

Peter LindgrenSkicka e-post
Emma LawessonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons