Två bilar har krockat vid Benestad

Benestad Artikeln publicerades
Två bilar kolliderade strax före klockan tolv i höjd med Benestad. Väg 19 stängdes av för trafik vid olycksplatsen.
Foto: Henrik Ekblom Ystén
Två bilar kolliderade strax före klockan tolv i höjd med Benestad. Väg 19 stängdes av för trafik vid olycksplatsen.

Två bilar med två personer i vardera fordon har kolliderat strax väster om Benestad. En kvinna i 75-årsåldern fick åka in till Ystads lasarett för kontroll av sina lindriga skador.

SOS fick larm om olyckan tio minuter i tolv. Strax därpå var Räddningstjänst samt tre ambulanser på plats, varpå det fattades beslut om att en av personerna i de två bilarna skulle fraktas vidare till lasarettet i Ystad för kontroll.

Väg 19 stängdes tills vidare av i höjd med kyrkan i Benestad, i väntan på att polis och bärgare skulle anlända till platsen.

Vid 13.40 var arbetet avslutat och trafiken flöt på som vanligt igen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.