Annons
Nyheter

En allvarligt skadad efter dubbla krockar

Olyckor • Publicerad 9 juli 2020
En person skadades allvarligt i en av två trafikolyckor som ägde rum på E4 nära Örkelljunga respektive Markaryd under kort tid. Arkivbild.
En person skadades allvarligt i en av två trafikolyckor som ägde rum på E4 nära Örkelljunga respektive Markaryd under kort tid. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

En person skadades allvarligt i samband med en trafikolycka på E4 i höjd med Markaryd på torsdagen. Ytterligare en person fick föras till sjukhus med lindrigare skador. En av de inblandade hade i samband med krocken fastat och en bil fick klippas upp för att personen skulle kunna komma loss.

Olyckan inträffade strax efter klockan 17 och var en följd av en tidigare olycka som orsakat långa köer på E4.

Annons

Den första olyckan ägde rum i Örkelljunga kommun, där en personbil och en lastbil krockade på samma motorväg som olyckan i Markaryd. Totalt var sex personer inblandade i den olyckan, varav tre barn. Det är oklart om det var ett av barnen som fördes till sjukhus eller om det var några av de andra skadade.

– Det finns ingen misstanke om brott i samband med någon av de två olyckorna, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen i region Syd.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons