Annons

Uppgifter: Storstjärnan klar för Real Madrid

Fotboll • Publicerad 13 maj 2019
Eden Hazard ser ut att lämna Chelsea efter sju år i London. Arkivbild.
Eden Hazard ser ut att lämna Chelsea efter sju år i London. Arkivbild.Foto: Alastair Grant/AP/TT

Eden Hazard har bestämt sig. Den belgiske fotbollsstjärnan lämnar Chelsea för spel i Real Madrid, enligt . Den franska tidningen skriver att övergången blir officiell efter att Chelsea spelat Europa League-finalen mot Arsenal i Baku, Azerbajdzjan, den 29 maj.

I lördags skrev The Independent att den 28-årige yttern var nära att komma överens med den spanska storklubben om ett kontrakt. I samband med Chelseas Premier League-avslutning borta mot Leicester sade Hazard – som hoppade in i 0–0-matchen – att han beslutat sig för var han ska spela framöver.

Annons

Hazard, VM-brons med Belgien förra året och ligamästare med Chelsea säsongen 2014–2015 och 2016–2017, har spelat i Chelsea sedan han värvades från franska Lille 2012.

Enligt L'Equipe kommer övergångssumman till Real Madrid landa på drygt en miljard kronor. I så fall blir Hazard åttonde fotbollsspelaren att värvas för ett tiosiffrigt belopp

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons