GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Utökat sparpaket hos Finnair

Ekonomi • Publicerad 15 juli 2021
Finnair har presenterat delårssiffror. Arkivbild.
Finnair har presenterat delårssiffror. Arkivbild.
Foto: Emmi Korhonen/AP/TT

Finländska flygbolaget Finnair drar åt svångremmen ytterligare. Ett tidigare sparpaket utökas i form av att man nu avser spara ytterligare 30 miljoner euro årligen, vilket innebär totalt 200 miljoner euro.

För sjätte kvartalet i rad redovisar nu bolaget en förlust, den här gången med 139,1 miljoner euro jämfört med 171,2 miljoner samma kvartal föregående år. Det var dock något bättre än analytikernas genomsnittliga förväntningar som låg på 149,3 miljoner euro.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer