Annons
Nyheter

Vägrade stiga på bak – attackerade busschaufför

Brott • Publicerad 11 juli 2020
En man i Öregrund vägrade stiga på i bussens bakre del och attackerade sedan busschauffören. Så här ser det ut på en buss i Skånetrafiken som stängt av framdörrarna för att skydda chaufförerna.
En man i Öregrund vägrade stiga på i bussens bakre del och attackerade sedan busschauffören. Så här ser det ut på en buss i Skånetrafiken som stängt av framdörrarna för att skydda chaufförerna.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman sedan han under natten attackerat en chaufför på en buss i Öregrund, skriver Upsala Nya Tidning.

Mannen har enligt polisen tilldelat busschauffören flera slag i huvudet efter att först ha vägrat att stiga på bussen genom de bakre dörrarna enligt de rekommendationer som gäller för att minska smittspridingen av coronaviruset.

Kort efter händelsen kunde mannen gripas av polis, sedan andra passagerare hjälpt till att hålla kvar honom på platsen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons