Annons

Barnen gillade Mora träsk

Res er upp! Håll er tysta! Händerna upp!Alla de barn och vuxna som kom till Korsavadshallen på torsdagen fick ordentlig motion när den välkända musikgruppen Mora träsk underhöll.
Simrishamn • Publicerad 21 mars 2002

Gruppen har trettio år och nio plattor bakom sig. Trots det finns spelglädjen kvar. Sångaren och låtskrivaren Leif Walter och den nye gitarristen och sångaren Daniel Lindblom lade in högsta växeln direkt, och fick barnen med på noterna. Publiken fick verkligen röra på sig. Det blev en kraftig vågrörelse på golvet i A-hallen när alla pojkarna (Svenne) och alla flickorna (Lotta) reste sig upp på kommando. I dag avslutar gruppen sin turné i Mölndal och Kungälv, innan det bär av hemåt till Gävle. - Till hösten blir det en turné i Norrland, säger Martin Lundström, som tillsammans med Joel Frid håller i ljud, ljus och scen.

Pontus Persson pontus.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons