Annons

Centern toppar listanmed välkända namn

Centerpartiets Carl-Göran Svensson toppar listan till kommunfullmäktige även i det kommande valet. Däremot skiftar Margareta Nilsson och Jan Björk platser med varandra till nämnd ordning.
Simrishamn • Publicerad 26 mars 2002

Som kandidater till de fem nuvarande mandat som centern har i fullmäktige återfinns ett nytt namn. Det är Maria Bjerstam, den enda i samlingen utan förflutet i det sammanhanget. Hon återfinns på fjärdeplatsen följd av Karin Nilsson som för närvarande är ersättare. Om valet skulle bli en större framgång än förra gången kan också Håkan Erlandsson hamna i fullmäktige. Han återfinns på sjätte plats på listen och följs av Gert Andersson, nu ersättare, samt nya kandidaten Ingrid Hägglund-Klang. Anita Svensson som är ordinarie den här perioden väljer att stiga ner några platser och står nu som nummer åtta.

Jea Jonsson jea.jonsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons