Annons

Händelserik söndag

På söndag är det julskyltning och som det bör händer det en hel del. På Österlens museum är det traditionellt julstök med marknad på museet och bland annat blir det kåseri med Lisa Förare Winbladh, från Niklas mat i tv, och då ska det handla om kryddor. Klockan 14 föreläser hon.
Simrishamn • Publicerad 28 november 2008

På torget sjunger Elimkyrkans barnkör kl 14.45 och en kvart senare är det dags för en presentation av lucia-kandidaterna. Därefter tar ungdomskören sig ton. På Lübeckergården bjuder streeetdansarna i Dance Fun på uppvisning klockan 17. Där serverar också Lottakåren nyponsoppa från en kokvagn anno dazumal.

Som vanligt händer en hel del också på stan, som till exempel ett riktigt tivoli och dagen till ära tomteklädda Pågen & Maja som ska dela ut godis till barnen.

Den som vill skänka julklappar till Lions projekt "Barn till Barn", till barn i grannländerna Polen och Litauen, kan göra det på YA:s lokalkontor mellan klockan 14 och 18.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons