Annons

Hotfull bussresenär anhållen

När mannen inte fick något kvitto av busschauffören blev han arg. Så arg att han hotade chauffören och rev sönder en gardin i bussen.
Simrishamn • Publicerad 28 maj 2003

Mannen greps och sitter nu anhållen misstänkt för olaga hot och skadegörelse. Det var vid middagstid i tisdags som mannen steg på en buss på väg norrur från Simrishamn. Mannen betalade, men eftersom kvittoremsan i bussen inte fungerade fick mannen inget kvitto. Detta gjorde honom så förargad att han uttalade flera hot mot busschauffören. När bussen stannade vid en busshållplats hoppade mannen av och rev med sig en gardin från bussen. Chauffören tyckte det var så obehagligt att han ringde polisen. När polispatrullen kom till platsen kunde mannen gripas. Eftersom mannen saknar fast adress bedömdes flyktfaran vara stor varför mannen anhölls.

Helena Blendberg helena.blendberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons