Annons

Erkände försäljning av narkotika

(Uppdaterad 15.56). En 43-årig man i Sjöbo har erkänt försäljning av narkotikaklassade tabletter. Erkännandet kom i samband med att polisen genomförde en husrannsakan hos mannen.
Sjöbo • Publicerad 14 november 2002

Det var när polisen narkotikaspanare hittade tabletter på en 53-årig man som narkotikaförsäljningen kunde rullas upp. En kontroll visade nämligen att 53-åringen hade mindre mängd narkotiska tabletter på sig. Efter att åklagaren godkänt en husrannsakan på den adress som 53-åringen just lämnat kunde polisen lägga beslag på ytterligare en mindre mängd tabletter av samma sort. Lägenhetsinnehavaren - en 43-årig man - fann då för gott att erkänna att han också sålt tabletterna till 53-åringen. Männen släpptes efter förhör. Båda har åtal att vänta för narkotikabrott. 43-åringen misstänks också för överlåtelse av narkotika.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons