Annons

Filmer med nytt bioljud i påsk

På söndag den 4 april är det premiär för den nya ljudanläggningen på Florabiografen i Sjöbo. Då är ljudanläggningen färdiginstallerad och klar att visa den tredje filmen i Sagan om ringen-serien, Sagan om konungens återkomst.
Sjöbo • Publicerad 30 mars 2004

Filmen har tidigare visats på Flora, men med den nya anläggningen utlovas upplevelsen bli starkare den här gången. Under påskveckan visas också filmer för skollediga barn. På skärtorsdagen går filmen Misa Mi, som handlar om storstadsflickan Misa som tillbringar sommarlovet hos sin mormor i Norrland och blir vän med en varghona och hennes ungar. Dramakomedin Hip Hip Hora visas på Flora under långfredagen, påskdagen och annandag påsk. Hip Hip Hora handlar om en tonårsflicka som får en massa rykten spridda om sig efter en fest.

Leif Möller leif.moller@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons