Annons

Heroinbeslag i Sjöbo

En misstänkt heroinlangare greps av polisen i Sjöbo på torsdagskvällen. Den 37-årige mannen, som är hemmahörande i Malmö, stoppades i sin bil i centrala Sjöbo vid 21-tiden.
Sjöbo • Publicerad 8 februari 2002

Polisen insåg direkt att föraren var narkotikapåverkad. Vid närmare kontroll upptäcktes drygt ett gram heroin, som delats upp i flera mindre påsar. - 37-åringen är känd av oss sedan tidigare, bland annat i narkotikasammanhang, säger inre befäl vid Ystadspolisen. - Vi tror att heroinet skulle säljas, eftersom han förpackat det portionsvis. Efter gripandet fördes malmöbon till centraljouren i Ystad, där han förhördes. Klockan två på natten till fredagen beslutade åklagaren att mannen skulle anhållas. Han är misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte och drograttfylla. Dessutom väntar åtal för olovlig körning. 37-åringen saknar nämligen körkort. - Heroinbeslag är ganska ovanligt i sydöstra Skåne. Hur många missbrukare som kan tänkas finnas härnere vill jag inte spekulera om, säger inre befäl.

Magnus Wegerup magnus.wegerup@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons