Annons

Inga spår efter Rimi-rånaren

(Uppdaterad 09.40). Polisen sydöstra skåne har fortfarande inga spår efter den man som vid 20-tiden på söndagskvällen under knivhot försökte råna en Rimi-butik i Sjöbo.
Sjöbo • Publicerad 3 februari 2003
Den knivbeväpnade mannen fick lämna butiken tomhänt.
Den knivbeväpnade mannen fick lämna butiken tomhänt.Foto: 

- Vi har säkrat viss teknisk bevisning, men av utredningstekniska skäl kan jag inte gå in på detaljer kring detta, säger Anders Karlsson, polisinspektör på polisen i Ystad. Det var vid 20-tiden på söndagskvällen som en knivbeväpnad man kom in på Rimi-butiken på Planteringsgatan vid västra rondellen i Sjöbo. Under hot försökte han förmån personalen att överlämna pengar till honom. Något som butikspersonalen vägrade och mannen försvann så småningom från affären utan att ha fått något med sig. - Signalement och tillvägagångssätt gör att vi misstänker att det kan vara samma man som försökte råna butiken i november 2000, säger Anders Karlsson. Mannen är fortfarande på fri fot.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons