Annons

Lions klubba har bytt hand

Sjöbo • Publicerad 12 juni 2006
Bengt Möller har lämnat över ordförandeskapet i Lions till Anders Nilsson.
Bengt Möller har lämnat över ordförandeskapet i Lions till Anders Nilsson.Foto: 

Ett skifte i toppen hos Sjöbos båda Lionsklubbar har gjorts inför det nya verksamhetsåret.

I Lions Club har Anders Nilsson övertagit ordförandeskapet efter Bengt Möller.

Annons

– Det känns jättebra och ska bli trevligt. Jag ser det an med tillförsikt, säger Anders Nilsson.

När klubben höll sitt sista styrelsemöte för det gångna verksamhetsåret tackades Bengt Möller för ett väl utfört ordförandeskap och Anders Nilsson formulerade vilka mål han vill försöka uppnå under sitt år som president.

Han vill framförallt se till att klubben fortsätter att göra sitt yttersta för att hjälpa medmänniskor både globalt och lokalt, och att man behåller den goda kamratskapen.

– Vi har alltid mycket trevligt under våra träffar och ska fortsätta att vårda den fina sammanhållning som vi alltid haft i klubben, säger Anders Nilsson. Han vill också försöka få klubben att nå ut med mer information till kommunens invånare om vad Lions står för.

– Tyvärr tror jag inte att alla vet riktigt vad vi gör. Det ska vi se om vi kan förbättra under året, säger Anders Nilsson.

Under onsdagens styrelsemöte i Lions Club Sjöbo-Färs tackade avgående ordförande Rigmor Blom för sig och lämnade över klubban till Birgitta Busch.

Gabriella Elofsson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons