Annons

Provflyg under jubileum

Skånska Gyrokopterklubben fyller år och firar med öppet hus och provflygning på söndag 15 november. Men bara om vädret tillåter.
Sjöbo • Publicerad 12 november 2009
Skånska Gyrokopterklubben fyller år och firar med öppet hus och provflygning på söndag 15 november. "Det enda som kan hindra oss är dåligt väder", berättar flygläraren Roman Tadic (till höger). Arkivbilder: Claes Nyberg
Skånska Gyrokopterklubben fyller år och firar med öppet hus och provflygning på söndag 15 november. "Det enda som kan hindra oss är dåligt väder", berättar flygläraren Roman Tadic (till höger). Arkivbilder: Claes NybergFoto: 

- Det enda som kan hindra oss är dåligt väder, berättar flygläraren Roman Tadic.

Dåligt väder betyder i det här fallet regn eller dålig sikt. Skulle så bli fallet flyttas arrangemanget till lördagen 21 november.

Annons

Slutgiltigt besked hoppas klubben kunna ge tidigast på fredag kväll via såväl sin hemsida som skriftligen till de som har anmält sig.

Platsen som gäller är Malmö Segelflygklubbens lokaler på ESMI, Sjöbo/Sövde med start klockan 10.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons