Annons
Nyheter

Bevis mot misstänkta mördare inlämnade

Chefsåklagare Pär Andersson lämnade strax före klockan 15 i dag in komplettera bevisning mot de två män, 34 och 35 år, som sitter häktade som misstänkta för mordet på Helén Nilsson.
Nyheter • Publicerad 6 november 2002

Hovrätten väntas senare i eftermiddag eller senast i morgon ge besked om misstankarna mot männen är tillräckligt starka för att hålla dem kvar i häkte. Annars blir männen frigivna omedelbart. Båda männen nekar till brott och det finns hittills ingen bindande teknisk bevisning mot dem. Tingsrätten i Kristianstad häktade i torsdags männen som på sannolika skäl misstänkta för människorov och mord. Tingsrätten gav då åklagaren två veckor att väcka åtal. Den fristen bröts dock genom att männens försvarsadvokater Sven Fagrenius och Göran Winblad i måndags överklagade häktningarna till hovrätten. Text: Lennart Svenezon

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons