Annons
Nyheter

Bjärepar anhållna för mordförsök

å lördagskvällen larmades polisen till en parkeringsplats på en mindre ort på Bjäre. En 30-årig man från Laholm uppgav att någon hade bundit honom och lagt en snara runt halsen på honom.
Nyheter • Publicerad 15 juli 2002

P Och sedan försökt hänga upp honom i ett träd. Hängningen fullbordades aldrig. I stället lades den bundne mannen i en bagagelucka och gärningsmännen körde iväg en kortare bit. Det uppger nätupplagan av Helsingborgs Dagblad. På en parkeringsplats lämpades han av och kunde larma polisen. Enligt polisen är omständigheterna kring det som inträffade oklara. Den 30-åriga mannen fick inte några allvarligare skador, dock hade han några mindre blessyrer och fördes i ambulans till sjukhus. I förhör uppgav mannen att en 39-årig man och en 32-årig kvinna låg bakom hängningsförsöket. Under natten mot söndagen hämtades paret in för förhör och anhölls senare misstänkta för mordförsök alternativt dråpförsök under söndagseftermiddagen.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons