Annons
Nyheter

Brand på Ljunghusens golfklubb

En brand utbröt en stund före midnatt natten till onsdagen i en byggnad på Ljunghusens golfklubb. Öppna lågor slog ut från taket ovanför restaurangen. Brandmän från fem räddningstjänster var på plats, och en timme senare var branden under kontroll.
Nyheter • Publicerad 20 mars 2002
BILD: RAMON LAURÈN
BILD: RAMON LAURÈNFoto: 

BILD: RAMON LARURÉN Det var en väktare som upptäckte branden i taket ovanför restaurangbyggnadens köksdel. SOS Alarm fick larmet 23.48. När den första styrkan från Räddningstjänsten kom till platsen slog öppna lågor ut från ovanvåningen, och snabbt tillkallades förstärkning såväl från Höllviken som från Skanör och Trelleborg. Från Anderslöv och Vellinge tillkallades också tankbilar. Polisen ska spärra av platsen och inleda en teknisk undersökning. Det finns i det inledande skedet ingen omedelbar misstanke om att branden är anlagd. En restvärdesundersökning inleds senare på onsdagen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons