Annons
Nyheter

Flera trafikolyckor i störtregnet

Flera trafikolyckor har inträffat i Skåne under eftermiddagen. Olyckorna tros ha med det kraftiga regnovädret att göra. Från lunchtid och framåt har minst tre Malmöolyckor inträffat, men enligt polisen har ingen person kommit till skada.
Nyheter • Publicerad 5 juli 2007
En personbil fick på torsdagseftermiddagen vattenplaning på E 6 och krockade med en annan bil i höjd med Norra Varalöv. Flera efterkommande bilar tros ha blivit inblandade i olyckan och fem personer fördes till sjukhus. Trafiken i norrgående riktning avstannade efter olyckan helt. (TT) Foto Elin Kudo / Helsingborgs Dagblad / SCANPIX
En personbil fick på torsdagseftermiddagen vattenplaning på E 6 och krockade med en annan bil i höjd med Norra Varalöv. Flera efterkommande bilar tros ha blivit inblandade i olyckan och fem personer fördes till sjukhus. Trafiken i norrgående riktning avstannade efter olyckan helt. (TT) Foto Elin Kudo / Helsingborgs Dagblad / SCANPIXFoto: 

Två personbilar krockade under

eftermiddagen vid Hyllinge i Åstorps kommun. Inte heller

Annons

där kom någon till skada. Fem personer fördes strax efter

klockan tre till sjukhus efter en krock mellan flera bilar

på norrgående vägbana på E 6 mellan Höja och Rebbelberga.

Vattenplaning tros ha legat bakom olyckan, som fick till

följd att vägen stängdes av i höjd med Norra Varalöv.(TT)

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons