Annons
Nyheter

Gevärsskott gick in till grannen

Nyheter • Publicerad 3 november 2006

Plötsligt brann ett skott av från ett jaktgevär i en lägenhet i Tollarp sydväst om Kristianstad. Gevärskulan trängde in hos grannen som kallade på polis.

Poliser skickades till Tollarp strax efter klockan tre natten till fredagen. De tog sig in i den utpekade lägenheten där två män tycktes hålla en fest. En av dem hade ett sår i huvudet, en skada som kan ha orsakats av ett skjutvapen.

Annons

– Skadan var dock inte värre än att han kunde göra motstånd mot polispatrullen, sade länsvakthavande kommissarien Lars Rosberg till TT.

I lägenheten fann poliserna också ett jaktgevär.

– Männen var inte samarbetsvilliga och vägrade berätta vad som hänt, sade Rosberg.

Båda två greps och geväret togs i beslag av Kristianstadspolisen. Det var under natten oklart om skottlossningen var en olyckshändelse eller avsiktlig. Förhör med männen under natten gav inga klara besked om vem som höll i vapnet när skottet brann av. (TT)

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons