Annons
Nyheter

Kvinna allvarligt skadad bilolycka vid Kivik

En kvinna i 40-årsåldern skadades allvarligt vid en frontalkrock på riksväg 9 i södra Kivik på fredagsmorgonen. Kvinnan satt fastklämd under en timmes tid innan hon fördes i ambulans till Kristianstads lasarett.
Nyheter • Publicerad 22 februari 2002

Kvinnan körde en personbil norrut när hon i backen efter infarten till Kivik mötte en annan personbil med släp. Dennes förare tappade i det hala väglaget kontroll över sin bil. Släpet sladdade och slog med kraft in in i dörren på förarsidan där kvinnan satt. Olyckan inträffade vid niotiden och räddningstjänsten i Simrishamn, Sankt Olof och Brösarp larmades till platsen. Lyckligtvis hade de inga större problem att ta sig fram trots snökaos. När de anlänt till olycksplatsen satt kvinnan hårt fastklämd i bilvraket. Det tog en timmes arbete innan ambulansen äntligen kunde köra henne till Kristianstad. Hon ådrog sig allvarliga skador, bland annat i ryggen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons