GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Många poliskontroller på vägarna idag

Trafikpolisen i Skåne inriktar sig under måndagen bland annat på kontroll av yrkesmässig trafik på E22 mellan Gårdstånga - Linderöd. Dessutom är det hastighetskontroller på E6 och E4.
Nyheter • Publicerad 18 augusti 2003

På E22 mellan Linderöd - Valje är det hastighets-, förar- och fordonskontroller liksom på riksvägarna 21, 23 och 24. Närpolisen i nordöstra Skåne har egen trafikövervakning. Alla förare som kontrolleras får, oavsett anledning, blåsa i alkotesten.

Carl Johan Engvall c-j.engvall@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.