Annons
Nyheter

Mordmisstänkt begärs häktad

En 46-årig man begärdes på torsdagsförmiddagen häktad som misstänkt för ett mord i stadsdelen Videdal i Malmö.
Nyheter • Publicerad 19 januari 2006

Det 47-åriga mordoffret hittades i måndags under golvet i en gårdsbyggnad till en villafastighet, där missbrukare hållit till. I gårdsbyggnadens källare är det jordgolv, och kroppen låg nedgrävd på ganska litet djup i golvet. Mycket tyder på att den kan ha legat där sedan i våren 2005.

Fyndet gjordes efter ett tips till polisen, där även den trolige gärningsmannen pekades ut. Denne greps kort efter det att kroppen upptäcktes och anhölls sedan mot sitt nekande som misstänkt för mord.

Annons

Polisen utesluter inte att fler kan vara inblandade.

– Ingen ytterligare är delgiven misstanke, men det finns teorier om att fler kan ha medverkat på något sätt, säger kammaråklagare Mats Svensson till TT.

Både den anhållne och mordoffret, vars identitet säkerställdes först genom den rättsmedicinska undersökningen, är kända av polisen sedan tidigare för flera olika brott.

Preliminärt planeras häktningsförhandlingen till fredag förmiddag. (TT)

Peter Palmkvist

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons