Annons
Nyheter

Tandvårdsbeslut sköts upp

Det blev inget beslut om nedlagda tandkliniker när tandvårdsnämnden hade sitt sammanträde senast. Inte heller blev det något beslut om ny tandvårdstaxa. Ärendena lyftes ut från dagordningen, och kommer att behandlas senare i år. När är däremot oklart.
Nyheter • Publicerad 21 maj 2003

- Så stora ärenden måste analyseras mer noggrant än vad som skett. Den tiden har vi inte haft, säger vänsterns Mats Ekelund, en av dem som vill att ärendet återkommer länge fram. Eftersom en ändrad klinikstruktur innebär en större förändring kommer den också att bli bestående en längre tid. Då är det särskilt viktigt att beslutet blir bra. - Det kanske blir fler kliniker som försvinner än de som föreslagits, det kanske blir färre. Men vi måste se helheten, fortsätter Mats Ekelund. Text: Gunilla Ingels

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons