Annons
Nyheter

Våldtäkt i Falsterbo

En 19-årig kvinna från Vellinge har anmält att hon omkring klockan halv två natten till lördagen överfölls och våldtogs vid Strandbaden i Falsterbo.
Nyheter • Publicerad 8 november 2002

Polisen har än så länge ingen misstänkt gärningssman. Men han beskrivs vara i 20-årsåldern med ljust kortklippt hår och ett så kallat bockskägg. Kvinnan hade varit och dansat på diskoteket Strandbaden och var på väg till bussen när hon drogs in i en träddunge på Strandbadsvägen. Enligt anmälan till polisen så har våldtäkten fullbordats men kvinnan är för övrigt inte fysiskt skadad. Polisen hoppas nu på att få in uppgifter med hjälp av allmänheten. - Det är av intresse att någon som gjort iakttagelser hör av sig till Mikael Mattsson vid polisen i Trelleborg, säger Mats Hammar, inre befäl vid polisen i Ystad.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons