Annons

Åtalas för misshandel

En 57-årig man från en mindre ort i kommunen åtalas för att ha misshandlat en kvinna och hennes dotter. Misshandeln inträffade i början av oktober i år.
Skurup • Publicerad 25 november 2002

Mannen har haft ett förhållande med kvinnan som bor på en annan ort. På helgerna brukade hon besöka mannen tillsammans med sin dotter. I ett förhör uppger kvinnan att mannen den aktuella lördagen hade druckit starköl och sprit och efterhand blivit mer och mer aggressiv. Till slut körde han ut kvinnan och hennes dotter ur huset. Utomhus slog och sparkade den åtalade kvinnan och han slet också loss tussar från hennes hår. Även dottern blev misshandlad av slag och sparkar. Till sist tog mannen tag i dotterns hår och drog henne runt på marken. Mannen nekar till alla anklagelser om misshandel. Han medger att han druckit på kvällen men han kommer inte ihåg vad han gjort vid tidpunkten när övergreppen ska ha ägt rum. Enligt dottern förföljde han de två när de lämnade 57-åringens bostad. Mamman och dottern gömde sig därför bakom en buske på ett fält. Efter att han gett upp letandet sökte de hjälp hos en granne.

Karin Jansson karin.jansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons