Annons

Avslutningen blev en fest

Janstorps AIF brukar alltid har avslutningen för ungdomar i Slimminge bygdegård. I år flyttade man till Nils Holgerssonhallen. Och det blev ett lyft. Både ungdomar, ledare och föräldrar tyckte att det var trevligt.
Skurup • Publicerad 9 november 2008
Sammanlagt sju stationer besökte Janstorps unga spelare. En av dem var prisbordet. Alla som deltar i något av JAIF:s nio ungdomslag belönas. Bild: Anette Sjöstrand
Sammanlagt sju stationer besökte Janstorps unga spelare. En av dem var prisbordet. Alla som deltar i något av JAIF:s nio ungdomslag belönas. Bild: Anette SjöstrandFoto: 

- Det är en kul grej. Jag har två barn som spelar fotboll, berättar föräldern Helena Lindberg och tar en lagbild för familjealbumet. Jag har själv spelat tidigare.

Hon tycker det är bra att barnen idrottar.

Annons

- Det är bättre än att de sitter hemma framför datorn, säger Helena Lindberg.

Hela hallen sjöd av liv på söndagen och förmiddagen var uppdelad i sju olika stationer som ungdomsspelare cirkulerade emellan.

- Tre av stationerna är lek- och klätteraktiviteter, berättar Helena Widerberg från Janstorps AIF. De andra är mat, prisutdelning, fotografering och straffläggning.

Hon var nöjd med dagen.

- Det har gått bra och det har varit full aktivitet, säger Helena Widerberg.

Janstorps AIF har nio ungdomslag med barn och ungdomar mellan 5-16 år. Flest flickor spelar med sex lag.

Dagen till ära lottades ett farsdagstårta ut. Alla unga JAIF:are fick ett nummer på armen när de kom. Emma Ljungren vann tårtan:

- Den ska jag ge till pappa när han kommer hem på fredag. Han kör lastbil och är borta mycket.

Gert Ljungqvist gert.ljungqvist@allehandasyd.se
Gert Ljungqvist
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons