Annons

Fem gripna i knarkhärva

(Uppdaterad) Det är en tids spaning från polisen som ligger bakom gripandet och sedermera anhållandet av fem personer i Skurup, samtliga misstänkta för grovt narkotikabrott.
Skurup • Publicerad 20 november 2008

Polisens informatör, Ewa-Gun Westford, säger att samtliga fem är misstänkta på sannolika skäl.- Det handlar om cannabis och amfetamin. Alla fem är också kända av polisen i narkotikasammanhang sedan tidigare, säger Ewa-Gun Westford. Under dagen kommer polisen att göra husrannsakan i bostäder och fordon.

Alla fem är hemmahörande i Skurupstrakten.- I nuläget är det inte aktuellt med fler frihetsberövanden. Men vi får se vad dagen ger.Polisen vill än så länge inte kommentera om det handlar om försäljning av narkotika eller vilka mängder det kan röra sig om.De fem greps under torsdagskvällen. Det rör sig om fyra män mellan 45 och 64 år samt en kvinna i 50-årsåldern.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons