Annons

Naturfotograf i första egna utställningen

Nu ställer fotografen Rolf Bogren ut sina fotografier på biblioteket i Skurup. Hans intresse för natur slår igenom i utställningen som visar miljöer och detaljer från både Kullabygden och skurupstrakten.
Skurup • Publicerad 26 mars 2002

Bland höstlöv och närbilder på vackra sommarväxter utmärker sig bland annat en bild av det typiska skurupsträdet uppe på Zimmermans backe. Fast utan de nytillkomna bänkarna runt omkring. - Ja, den siluetten finns det ingen möjlighet att fotografera längre. Den är rolig att kunna visa, säger Rolf Bogren. Han har arbetat som lärare i Skurup i många år. Men han är nu pensionerad och har därför mer tid över för sina tre stora intressen natur, vandring och fotografering. Rolf Bogren är medlem i Höganäs fotoklubb och har fotograferat från och till sedan 1950-talet. Han har tidigare visat sina bilder i samlingsutställningar på biblioteket i Höganäs. Utställningen i Skurup är hans första separatutställning. Den pågår fram till den 20 april.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons