Annons

Säljföretag växer kraftigt

Skurupsföretaget Revenue Factory växer så det knakar. Företaget har ökat från 4 till 15 anställda på sju månader och nu öppnar man kontor även i Köpenhamn.
Skurup • Publicerad 25 november 2002

Revenue Factory som jobbar med försäljning åt andra företag över telefon och bland annat säljer sponsoravtal för Svenska Friidrottsförbundet, öppnade i lokaler på Järnvägsgatan i april i år. - Vårt mål var att vi skulle vara 15 personer vid årets slut och det var vi redan för en månad sedan, säger Hans Olsson delägare i Revenue Factory. Från och med 1 januari kommer företaget även att ha kontor i Köpenhamn. Två anställda har skolats på huvudkontoret i Skurup för att driva verksamheten i Danmark. - Det optimala är om vi kan vara fyra man i februari. Målsättningen är att ha plantskolan i Skurup och sedan skicka över personal till Köpenhamn igen, säger Hans Olsson. Och kunder verkar det finnas. - Vi har redan en kund i Danmark och förhandlingar pågår med ytterligare några, säger Hans Olsson. I oktober deltog Hans Olsson i ett möte mellan danska och svenska företag i Hollbæk. Det resulterade i att man nu kommer att hyra in sig i Svenska Exportrådets lokaler nära Amalienborg. Där ska förtruppen på två personer husera. Huvudkontoret ligger än så länge kvar i Skurup. - Just nu ser vi över vår lokalsituation. Vi är lite trångbodda här, säger Hans Olsson. Om företaget växer enligt planerna ska ytterligare tio personer ha anställts till den 1 april nästa år. Både Ystad och Malmö nämns som möjliga hemorter för företaget i framtiden. - Men ambitionen är att stanna kvar i Skurup. Egentligen är det bara en sak som talar emot och det är rekryteringsunderlaget, säger Hans Olsson.

Karin Jansson karin.jansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons