GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stephen King-expert föreläser om skräckförfattaren

På onsdag den 25 april klockan 10 kommer Stephen King-experten Hans-Åke Lilja till Skurups bibliotek för att prata om den världsberömda skräckförfattaren.
Stephen King.
Stephen King.
Foto: Mark Lennihan

För 22 år sedan startade Hans-Åke Lilja den engelskspråkiga hyllningssajten Lilja’s Library – The World of Stephen King och för 20 år sedan den svenska version Följeslagarna.

Nu är han ute på en föreläsningsturné i Skåne och på onsdag kommer han alltså till Skurup. Han har också samlat en rad skräcknoveller i boken Varsel i mörker, med anledning av Följeslagarnas 20-årsjubileum. Bland författarna finns Stephen King själv men också John Ajvide Lindqvist, Clive Barker och Jack Ketchum, i översättning av svenska författare.

Läs mer