GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

470-seglarna halkade ner till femte plats

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström halkade ner från tredje till femte plats i 470-klassen vid OS-seglingarna utanför Tokyo.
Fredagens seglingar slutade med sjätteplats och en elfteplats.
Segling • Publicerad 30 juli 2021
Anton Dahlberg and Fredrik Bergström i 470-seglingen i OS.
Anton Dahlberg and Fredrik Bergström i 470-seglingen i OS.
Foto: Bernat Armangue/AP/TT

Dahlbergs och Bergströms placeringsrad är så här långt 1, 15, 8, 5, 6, 11 varav det sämsta resultatet räknas bort.

Australierna Matthew Belcher och Will Ryan har fortfarande en stor ledning efter sex av totalt tio race i grundomgången, före medaljseglingen i nästa vecka.

På damsidan slutade Olivia Bergström och Lovisa Karlsson på sjunde plats i duons första segling och nia i den andra. Svenskorna ligger därmed på 13:e plats totalt efter sex seglingar.

Polskorna Agnieszka Skrzypulec och Jolanta Ogar, som vann den sjätte seglingen, leder tävlingen totalt inför de fyra sista seglingarna i grundomgången, som sedan följs av ett medaljrace.

Både herrarnas och damernas sjätte seglingar pågår.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.