Annons

AIK förlänger med Sebastian Larsson

Fotboll • Publicerad 11 december 2020
Sebastian Larsson blir kvar i AIK ytterligare en säsong.
Sebastian Larsson blir kvar i AIK ytterligare en säsong.Foto: Claudio Bresciani/TT

Sebastian Larsson blir kvar i AIK och fotbollsallsvenskan. 35-åringen och klubben är överens om att utnyttja den option på ytterligare ett år som fanns i kontraktet man skrev sommaren 2018.

"Det känns skönt att det är klart med ett år till i AIK och det har aldrig funnits någon tvekan från min sida, så det tog inte många minuter för oss att komma överens", säger Larsson i ett pressmeddelande.

Annons

Landslagsmittfältaren stod för fem mål i AIK den gångna säsongen. AIK blev till slut nia i den allsvenska tabellen efter en turbulent säsong.

"Det känns otroligt kul och viktigt för AIK som klubb att signera ett år till med Sebastian. Han har en stor inverkan på det här laget och är en stor förebild för övriga spelare", säger AIK:s sportchef Henrik Jurelius.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons