Annons

Cimrishamn tog revansch

Efter det stora raset senast mot Lund tog Cimrishamn revansch. I en jämn match mot Stanstad blev Veton Gashi stor matchvinnare med sina fyra mål när hemmalaget vann med 7-6.
Innebandy. • Publicerad 14 oktober 2017

Det var gästande Stanstad som inledde matchen bäst och tog ledningen med 2-0. Ett tröstartat Cimrishamn vaknade dock till liv och gick ikapp till 2-2, för att sen chocka gästerna i andra med tre mål inom två minuter.

– Vi spelade riktigt bra i början av andra halvlek där vi gjorde tre snabba mål. Det var bland den bästa innebandyn jag sett oss spela med riktigt klappa klapp–spel, sa Cimrishamn tränare Anders Bäckman.

Annons

Bortalaget hade dock inte gett upp matchen utan kämpade sig tillbaka till 6-6. Men med bara minuten kvar avgjorde hemmalaget matchen.

– Det var en jämn match hela vägen, men där vi var lite bättre. Veton Gashi var verkligen planens gigant i dag, sa tränare Bäckman.

Innebandy, division 3

Cimrishamn–Stanstad 7–6 (2–2,4–3,1–1)

Cimrishamn: Veton Gashi 4, Andreas Björborn, Tobias Johansson, Fredrik Nilsson.

Niclas LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons