GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Comeback för Fredricsons guldhäst All In

Peder Fredricson är tillbaka med All In.
Guldhästen gjorde tävlingscomeback efter att ha varit borta i drygt ett och ett halvt år.
All In och Peder Fredricson. Arkivbild.
All In och Peder Fredricson. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

Det har varit en lång vila för All In. Valacken, som har både EM-guld och OS-silver, har inte tävlat sedan december 2019 då Peder Fredricson valt att vila hästen med OS i åtanke.

Men nu har det blivit comeback.

Fredricson ställde upp med All In i den internationella tävlingen Dutch Masters i nederländska 's-Hertogenbosch. Comebacken var dock av det försiktigare slaget då All In var med i 1.40-hoppningen, vilket är den lägsta klassen i helgens tävlingar. Fredricson och All In blev 27:e bästa ekipage.

Fredricson hade även med sig hästarna Catch Me Not och Christian K. Fredricson och Catch Me Not blev 15:e ekipage i 1.45-klassen senare under fredagen.

49-årige Fredricson var själv tillbaka i tävlingssammanhang efter att ha opererat ena handen tidigare under våren. En sena var av i handen och efter operationen tvingades Fredricson att bära gips i några veckor.

Läs mer