Annons

Comeback för Fredricsons guldhäst All In

Peder Fredricson är tillbaka med All In.
Guldhästen gjorde tävlingscomeback efter att ha varit borta i drygt ett och ett halvt år.
Ridsport • Publicerad 23 april 2021
All In och Peder Fredricson. Arkivbild.
All In och Peder Fredricson. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Det har varit en lång vila för All In. Valacken, som har både EM-guld och OS-silver, har inte tävlat sedan december 2019 då Peder Fredricson valt att vila hästen med OS i åtanke.

Men nu har det blivit comeback.

Annons

Fredricson ställde upp med All In i den internationella tävlingen Dutch Masters i nederländska 's-Hertogenbosch. Comebacken var dock av det försiktigare slaget då All In var med i 1.40-hoppningen, vilket är den lägsta klassen i helgens tävlingar. Fredricson och All In blev 27:e bästa ekipage.

Fredricson hade även med sig hästarna Catch Me Not och Christian K. Fredricson och Catch Me Not blev 15:e ekipage i 1.45-klassen senare under fredagen.

49-årige Fredricson var själv tillbaka i tävlingssammanhang efter att ha opererat ena handen tidigare under våren. En sena var av i handen och efter operationen tvingades Fredricson att bära gips i några veckor.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons