Annons

"Det är nu vi ska ta poängen"

Ikväll spelar Gröstorp mot Rekord i bordtennisens elitserie. Matchen i Jonebergshallen börjar 18.30.
Sport • Publicerad 17 november 2008
Hong Zhi Jian spelar på förstabordet. Arkivbild: Bass Nilsson
Hong Zhi Jian spelar på förstabordet. Arkivbild: Bass NilssonFoto: 

Båda lagen är ordinarie och har samtliga spelare tillgängliga. För Gröstorps del innebär detta att Hong Zhi Jian och Gavin Rumgay spelar på förstabordet medan Mikkel Hindersson, Andreas Ohlsson och Martin Nilsson konkurrerar om de två platserna på andrabordet.

Rekordhar Gao Wei och Christoffer Petersen på förstabordet medan två i trion Kristian Karlsson, Kim Nylander och Istvan Moldovan spelar på andrabordet. Peter Gustavsson, Gröstorp:" Nu börjar det på allvar för vår del och det är nu vi ska ta poängen och vi är alla hela och toppade och har ingenting att skylla på om det skulle gå dåligt. Vi ska helst ha tre poäng på de två matcherna mot Rekord och det har vi chansen till också även om Rekord har ett bra lag som dock kanske gått lite sämre än förväntat. Tror det blir jämna matcher på båda borden där alla spelarna har chans att vinna matcher."

Anders Karlsson, Rekord: "Man måste väl beteckna det här som en ödesmatch både för oss och Gröstorp. Det laget som vinner de här dubbelmötena kan väl fortsätta att sikta mot slutspel, laget som förlorar kan däremot inrikta sig på kvalspel. Tror på två helt jämna matcher, 4-4 eller 5-3 till något av lagen och med jämna matcher både på första och andrabordet. Skulle det bli 4-4 i båda matcherna spelar vi förmodligen bort varandra beträffande slutspelet."

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Jan Andersson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons